Retipalm – Derma cosmetic

Retipalm- derma cosmetic  saksalainen ihonhoitosarja

Derma Cosmetics on englantilais-amerikkalainen termi, joka tarkoittaa kosmeettista suuntausta. Tavoitteena on käyttää yksinomaan ainesosia, joiden vaikutukset ovat tieteellisesti ja lääketieteellisesti todistettu. Derma cosmetic tukee ihoa siltä osin missä sitä eniten tarvitaan. Terveen ja elinvoimaisen ihon voi saavuttaa neutraloimalla tai vähintäänkin lievittämällä ympäristön vaikutuksia iholla.

Ennenaikainen ikääntymisprosessi ja iho-ongelmat lisääntyvät nopeaa vauhtia, jota osittain aiheuttaa vapaat happiraradikaalit ja niiden vaikutukset ihosoluissa. Ilmansaasteiden lisääntymisen seurauksena vapaiden radikaalien kertyminen ihoon on räjähdysmäisesti kasvanut, erityisesti läntisissä teollisuusmaissa. Vapaat happiradikaalit vaikuttavat erittäin voimakkaasti solujen aineenvaihduntaan vahingoittamalla endogeenisiä proteiineja, rasvahappoja ja geneettistä perimää (DNA)

Olosuhteissa tapahtunut muutos ja vapaiden happiradikaalien lisääntyminen on tapahtunut hyvin lyhyessä ajassa. Kehomme ei ole ehtinyt mukautumaan muutokseen ja luomaan tarpeeksi tehokkaita luonnollisia suojamekanismeja. Tämä tarkoittaa, että iho tarvitsee ulkopuolista apua suojautumiseen ja uusiutumiseen. Tarvittavan avun on tuettava ihon luonnollisia suojautumis- ja uusiutumis mekanismeja, mikä saavutetaan antamalla iholle riittävissä määriin tärkeimpiä vitamiineja, jotka toimivat antioksidantteina neutraloiden vapaita radikaaleja.

Tärkeimmät vitamiinit ovat A, C, E -vitamiinit sekä betakaroteeni. Betakaroteeni on A -vitamiinin esiaste, jolla on oma individuaalinen vaikutuksensa.A, C, E -vitamiinit ovat osallisena soluaineenvaihdunnan eri vaiheissa: solurakennus ja –jakautumis prosessissa sekä ihon suojautumismekanismissa. Yhdessä ne mahdollistavat saavuttamaan ja ylläpitämään terveen ihon. retipalm on kehittänyt tehokkaan ihonhoitosarjan tätä ajatusmaailmaa mukaillen.

Lisäksi keskikokoisena perheyrityksenä retipalm ei ole velvollinen kenellekään osakkeenomistajille, vaan ainoastaan ihon terveyteen. Siitä syystä retipalm sarjassa käytettään vain aineosia, jotka ovat tieteellisesti ja lääketieteelliseti todistetusti vaikuttaneet ihoon imeytymiseen solutasolla eikä vain ihon pinnassa. Muotitoimijoilla ei ole tähän mahdollisuutta.

Optimaalinen yhteensopivuus. Luota meidän konseptiimme ja terveen ihon tulevaisuuteen. ihomme kiittää !