Kestopigmentointi

Microblading kestopigmentointi

Taffy-laitteen yksinkertaisuus herättää asiakkaiden keskuudessa ihmetystä ja uteliaisuutta. Asiakkaat ihastelevat kulmakarvojen luonnollisuutta ja täydellistä muotoa. Monet asiakkaat kysyvät usein: ”Missä on johto? Onko tällä laitteella laturi? ”.

Taffy on pelkästään käsilaite, jota ei tarvitse ladata sähköllä, ja sen ainoana moottorina toimii koulutetun, TAFFY Sertifikaatin saaneen kosmetologin käsi.

Taffy-laitteella aikaansaatu lopputulos on uskomattoman realistinen. Kulmakarvat voidaan vain joko tuuhentaa tai muotoilla.

Taffy-menetelmä on lähes kivuton ja niin hellä, että jopa heti hoidon jälkeen iholla ei yleensä esiinny kiristystä eikä turvotusta. Muutama päivä hoidon jälkeen iho saattaa tasaisesti hilseillä.

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella, hygienisellä menetelmällä. Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Kestopigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto.

Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä Eyelinerit ylös tai alas tai molempiin. kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen. Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen asiakkaan kanssa läpi. Ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suuunnitellaan näyttämään mahdollisimman luonnolliselta

Kestopigmentointien kestävyyteen vaikuttavat monet tekijät, käytetystä menetelmästä huolimatta. Kuitenkin pigmentointi pysyy ihossa noin 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla pigmentointi pysyy yleisestiottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä.

Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle, kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin, tyvikalvon alle. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Väriaineet, joita käytetään Taffy-pigmentointien tekoon, ovat olleet käytössä jo yli 10 vuotta, ja ne täyttävät kaikki EU:n vaatimat laatusertifikaatit.

Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät muutaman asteen tummemmilta, kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään.

Taffy kestopigmentointi ei vaadi erityisiä hoitotoimenpiteitä pigmentoidun alueen parannuttua. Taffy-tekniikka on niin hellävarainen, että käsittellyn alueen turvotus tai punoitus heti hoidon jälkeen on hyvin minimaalista

Kotihoito-ohjeena asiakkaan tulisi välttää käsitellyn alueen kastelemista kymmenen päivän ajan hoidon jälkeen. Meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä päivinä. Viikon ajan on syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua. Saat tarkemmat kotihoito-ohjeet kestopigmentoijaltasi.

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv ja hepatiitti. Mainitsetsethan pigmentoijalle ennen pigmentointiin tuloa myös jos olet raskaana tai imetät.