iS Clinical

iS Clinical- tehokasta ihonhoitoa 

Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista, monien julkkistenkin suosikki iS Clinical on saapunut Suomeen.

INNOVATIVE SKINCARE® on omistautunut kehittämään tutkitusti tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka parantavat tuotteiden käyttäjien fyysistä ja henkistä hyvinvointia ympäri maailman. INNOVATIVE SKINCARE® noudattaa toiminnassaan korkeimpia mahdollisia eettisiä periaatteita ja hyödyntää ihon terveyteen liittyvää tiedettä hoitaessaan kuluttajan ihoa yksilöllisesti. iS Clinical on huikea korkealaatuinen tuotesarjan, jossa on taustalla mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. Charlene deHaven on saanut useita Erilaisia palkintoja ja huomionosoituksia ja häntä siteerataan ja haastatellaan usein ikääntymiseen ja ihonhoitoon liittyvänä alan asiantuntijana erilaisissa medioissa. DeHaven on myös kirjoittanut laajasti ikääntymiseen liittyviä julkaisuja, kehittänyt ja toteuttanut ikääntymiseen liittyviä medikaalisia toimintamenetelmiä sekä Longevity Institutelle että Kronos Clinicsille. Lisäksi hän on ollut pioneerinä hormoonikorvaushoitoihin ja oksidatiiviseen stressiin liittyvissä tutkimuksissa.

INNOVATIVE SKINCARE®:lla on vain iS Clinical -tuotteiden valmistusta varten kehitetyt järjestelmät jotka takaavat sen, mitä tuotteilta haetaan – poikkeuksellista laatua ja todellisia tuloksia jotka tulet toteamaan itsekin, kun kokeilet iS Clinical® -tuotteita.

Toinen merkittävä puoli tuloksellisuuden vastapainoksi on INNOVATIVE SKINCARE®:n eettisyys ja hyväntekeväisyys. Yrityksen kummatkin omistajista työskentelevät yrittäjyytensä ohella syöpäjärjestöissä ja lahjoittavat osan tuotoistaan hyväntekeväisyyteen. iS CANCER CARE™ program on INNOVATIVE SKINCARE®:n syöpäjärjestöjen toimintaa tukeva ohjelma, joka tukee aktiivisesti syövästä kärsivien parantumista ja elämisen laatua.

iS Clinical® tuotteisiin liittyvät tutkimusraportit ovat sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien vapaasti luettavissa www.isclinical.fi sivustolla.

iS Clinical tuotteissa hyödynnetään mm.

  • Uuden sukupolven askorbiinihappoteknologiaa (Advance+ L-Ascorbic Acid), joka on kehitetty stabiiliin muotoon tulosten optimoimiseksi. Se välittyy soluihin jatkuvasti ja tasaisesti. Se tehostaa kollageenin tuotantoa ja toimii poikkeuksellisena antioksidanttina ja uv- suojana samalla kun se toimii luonnollisena ihonkirkastajana.
  • Bioidenttistä copper tripeptide-1 –kasvutekijää, jonka on kliinisissä tutkimuksissa todettu stimuloivan kollageenisynteesiä ja korjaa kollageenin arkkitehtuuria se antavaa suojaa syövän kehittymistä vastaan.copper tripeptide on yksi ihmiskehon luonnollisista kasvutekijöistä se rohkaisee terveitä soluja kasvuun ja normaaliin kehitykseen.
  • Extremozymes-entsyymejä, jotka pystyvät sopeutumaan ja viihtymään äärimmäisissä olosuhteissa sekä korjaamaan ja suojaamaan herkkiä proteiineja ja DNA:ta.
  • Ainutlaatuista luonnon entsyymiä, superoksididismutaasia, joka absorboi turvallisesti vapaita radikaaleja ihosta pois taistellen UV-valon aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä ja soluvaurioita vastaan.
  • Perinteisempiä tehokkaita vaikuttavia ainesosia kuten retinolia, kasvipohjaista hyaluronihappoa, hedelmähappoja, niacinamidea (B3-vitamiini), E-vitamiinia ja arbutiinia, juuri optimaalisessa suhteessa parhaiden mahdollisten tulosten aikaansaamiseksi.
  • A-vitamiini retinoli tai sen johdannaiset luonnosta peräisin oleva A-vitamiini toimii tehokkaana antioksidanttina, se taistelee tehokkaasti vapaita radikaaleja vastaan tehostaa kollageeni synteesiä edistämällä fibroblastienbiosynteesiä ja edistää haavojen parantumista.
  • iS Clinicalilla on tehokas FIRE&ICE- Kasvohoito, joka tunnetaan myös nimellä Red Carpet Facial- julkkisten suosimana kasvohoitona. Se tarkoittaa sitä että ihosi on välittömästi edustuskunnossa vaikka siihen olisi tehty juuri tämä tehokas kemiallinenkuorinta. FIRE&ICE hoidolla saat välittömästi näkyviä tuloksia, se nuorentaa ilmettä ennen tärkeää tapahtumaa. Se sopii kaikille ihotyypeille. Sillä saadaan loistavia tuloksia aknen, hyperpigmentaation ja ikääntymisen merkkeihin. Hoito supistaa myös todella tehokkaasti laajentuneita ihohuokosia. Kokeile sinäkin!