Dermatude

100% luonnollinen hoitomuoto ihon ikääntymisen merkkeihin


Metaterapia on kliinisesti tehokkaaksi todettu ihonhoitomuoto ihon uudistamiseen, ihon ikääntymisen merkkien häivyttämiseen, ihon kosteuden palauttamiseen ja elvyttämiseen. Ihon rakenne paranee, ihohuokoset pienenevät, iho kiinteytyy ja napakoituu ja saa nuorekkaamman ilmeen. Metaterapia on turvallinen, 100% luonnollinen ihon anti-age -hoito.

Dermatude-hoidossa ihoon tehdään mikrokanavia. Näitä äärimmäisen pieniä mikrokanavia ei näe silmällä. Kanavien tekeminen käynnistää ihon luonnollisen uudistumisprosessin. Se stimuloi ihon kollageenin ja elastiinintuotantoa. Tuloksena iho uudistuu sisältä ulospäin. Metaterapia toimii kaksisuuntaisesti. Tehtyjen kanavien lisäksi kanaviin viedyt aktiiviaineet tehostavat hoitoa siellä, missä ne vaikuttavat tehokkaimmin.

Apuna käytetään digitaalista Meta-Ject FX-50 tai FX-100 -laitetta, jossa on tarkkaan työskentelyyn tarkoitettu automaattisesti toimiva käsikappale sekä patentoidut hoitomoduulit joiden ansiosta hoito voidaan tehdä ilman riskejä ihon vahingoittumisesta tai arpeutumisesta.