BD Medical-sarja

BD Medical on vuonna 2015 perustettu ensimmäinen suomalainen ihonhoito konsepti, joka yhdistää LED-valoterapian, pH-hapotuksella tehdyt kuorinnat sekä biomedikaaliset aktiiviaineet. Sarjan kulmakivenä ovat tehokkuus ja korkea laatu. Tuotteet ovat saatavilla eksklusiivisissa hoitoloissa kautta Suomen.

Bioaktiiviset ainesosat antavat näkyviä tuloksia tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Turhat täyteaineet on jätetty pois; näin aktiiviainepitoisuudet ovat korkeat, ja tämä merkitsee parempaa hoitotehoa. Avainlippumerkki on tae suomalaisesta laatutyöstä.

Aktiiviaineinamme ovat retinoli, hyaluronihappo, 20 % C-vitamiini, Stemcell -kantasoluyhdiste, sekä luonnolliset prebiootit.

Käytämme myös paljon luonnonöljyjä ja tehokkaita kasviuutteita. Tuotteet ovat yli 90 % luonnollisia ja täysin eläinkokeettomia ja vegaanisia ja ne sopivat niin naisille kuin miehille.

Hapotuksissa käytetään luonnollisia AHA-hedelmähappoja ja uudistava LED-terapia täydentää hoidot. Naamiot hierotaan ihoon rentouttavalla kasvohieronnalla, jolloin aktiiviaineet imeytyvät tehokkaammin. Hoitofilosofiamme on, että jokainen BD Medical -hoito on uniikki. Koulutettu kosmetologi valitsee tuotteet aina ihon tarpeiden mukaan. Tavoitteena on aina tuloksellisuus, ja näkyvät tulokset. Tarjoamme avun aknen, ruusufinnin, perioraalidermatiitin, couperosan, pigmenttihäiriöiden, atopian, sekä ikääntyvän ihon hoitoon.