Hoidot

Dermatude
Vaihtoehto kasvojenkohotukselle

Dermatude-tuotemerkki edustaa ainutlaatuista ja innovatiivista metaterapiahoitoa. Metaterapiassa on kyse ihon aktivointiterapiasta jossa yhdistyvät ihon uudistaminen, ikääntymisen estäminen ja ihon kosteuttaminen yhdessä 100%:n luonnollisessa hoitomuodossa.

Metaterapiaa kutsutaan ”vaihtoehdoksi kasvojenkohotukselle” koska se on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat ihonhoidostaan enemmän tuloksia, mutta jotka eivät ole halukkaita otattamaan esimerkiksi botuliinitoksiinia tai muita pistoshoitoja, tai vielä radikaalimpiin hoitoihin kuten plastiikkakirurgisiin leikkauksiin. Dermatude- metaterapiahoito on hoitomuoto joita voivat tehdä kosmetologit tai sairaan/terveydenhoitajat joilla on aiheeseen riittävä koulutus. Hoitomuodon tulokset ovat kuitenkin yhtä näyttäviä kuin muissa invasiivissa hoitomuodoissa – kuitenkin ilman riskiä! Kun valitset Dermatuden, valitset luonnollisimman mahdollisen tavan kiinteyttää ja muokata ihon tekstuuria – turvallisesti samalla kun ihon rypyt ja juonteet häivyttyvät.

Metaterapia on edistynyt kaksitoimintoinen hoitomuoto jossa ihon pintaan tehdään tuhansia, mikroskooppisen pieniä, tarkkoja lävistyksiä jotka aktivoivat itsessään kehon luonnollisen korjautumismekanismin. Ihon luonnollinen kollageenintuotanto käynnistyy, kun siihen tehdään näitä mikrolävistyksiä. Hoidon aikana vaikuttavia aineita syötetään ihoon missä elävät solut ovat ne käyttöön ja saavat ravinteita. Aktiiviaineet auttavat ihoa parantumaan ja edistävät uuden kollageenin muodostumista saaden aikaan täydelliset olosuhteet näkyvien, luonnollisten ihonhoitotulosten aikaansaamiseksi.

Dermatude tarjoaa tehokkaat ratkaisut erityisesti ihon ikääntymisen tuomiin haasteisiin. Se edustaa uusinta ihonhoitoteknologiaa, jossa perinteistä neulaustekniikkaa on paranneltu siten että hoito on kivuttomampaa ja turvallisempaa, kuin tähän asti. Puhutaan metaterapia nimisestä hoitomuodosta, jonka Dermatude niminen yritys on kehittänyt ja patentoinut. Dermatudessa ei ole riskiä ihonalaiskudoksen vaurioitumisesta. Sen varmistavat patentoidut Flex Head- teknologia hoitopäät, jotka takaavat ettei neulat mene liian syvälle ihoon vaan hoitopää muotoilee ihon muotoja jolloin terät ulottuvat aina samaan syvyyteen joka kohdassa tasaisesti. Lisäksi kertakäyttöiset steriilit neulat takaavat täydellisen hygienisyyden. Lisäksi tässä hoitomuodossa erikoista on se että neulat eivät ole terästä vaan poly carbonaatti nimistä kovaa muovia, jonka ansiosta neulaus saadaan kivuttomammaksi.

Dermatude on siis markkinoiden turvallisin neulausjärjestelmä, joka ei aiheuta ihon alle arpikudosta joka ajan myötä kun iho ohenee, saattaa tulla esiin ihon epätasaisuutena.

Dermatude hoidoilla pystytään vaikuttamaan erityisesti veltostuneeseen ihoon sekä juonteisiin ja ryppyihin sekä pigmenttimuutoksiin.

Hoito voidaan tehdä pelkästään kasvoille tai sitten kasvoille kaulalle sekä decolleteelle. Dermatudella pystytään käsittelemään myöskin herkkä silmänympärysiho ja sen käsittely kuuluukin aina vakiona Dermatude hoitoihin.

Olen saanut Dermatude koulutuksen suoraan metodin kehittäjältä Saskia kusteterssilta.

iS Clinical- tehokasta ihonhoitoa

Yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista, monien julkkistenkin suosikki iS Clinical on saapunut Suomeen.

INNOVATIVE SKINCARE® on omistautunut kehittämään tutkitusti tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka parantavat tuotteiden käyttäjien fyysistä ja henkistä hyvinvointia ympäri maailman. INNOVATIVE SKINCARE® noudattaa toiminnassaan korkeimpia mahdollisia eettisiä periaatteita ja hyödyntää ihon terveyteen liittyvää tiedettä hoitaessaan kuluttajan ihoa yksilöllisesti. iS Clinical on huikea korkealaatuinen tuotesarjan, jossa on taustalla mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja jälleenmyyntituotteet joiden ansiosta nämä tuotteet saavat aikaan todellisia tuloksia nopeasti.iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa.Merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven, joka on laajasti tunnettu ja medioissa siteerattu lääkäri ja iS Clinicalin kliininen johtaja. Charlene deHaven on saanut useita Erilaisia palkintoja ja huomionosoituksia ja häntä siteerataan ja haastatellaan usein ikääntymiseen ja ihonhoitoon liittyvänä alan asiantuntijana erilaisissa medioissa. DeHaven on myös kirjoittanut laajasti ikääntymiseen liittyviä julkaisuja, kehittänyt ja toteuttanut ikääntymiseen liittyviä medikaalisia toimintamenetelmiä sekä Longevity Institutelle että Kronos Clinicsille. Lisäksi hän on ollut pioneerinä hormoonikorvaushoitoihin ja oksidatiiviseen stressiin liittyvissä tutkimuksissa.

INNOVATIVE SKINCARE®:lla on vain iS Clinical -tuotteiden valmistusta varten kehitetyt järjestelmät jotka takaavat sen, mitä tuotteilta haetaan – poikkeuksellista laatua ja todellisia tuloksia jotka tulet toteamaan itsekin, kun kokeilet iS Clinical® -tuotteita.

Toinen merkittävä puoli tuloksellisuuden vastapainoksi on INNOVATIVE SKINCARE®:n eettisyys ja hyväntekeväisyys. Yrityksen kummatkin omistajista työskentelevät yrittäjyytensä ohella syöpäjärjestöissä ja lahjoittavat osan tuotoistaan hyväntekeväisyyteen. iS CANCER CARE™ program on INNOVATIVE SKINCARE®:n syöpäjärjestöjen toimintaa tukeva ohjelma, joka tukee aktiivisesti syövästä kärsivien parantumista ja elämisen laatua.

iS Clinical® tuotteisiin liittyvät tutkimusraportit ovat sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien vapaasti luettavissa www.isclinical.fi sivustolla.

iS Clinical tuotteissa hyödynnetään mm.

 • Uuden sukupolven askorbiinihappoteknologiaa (Advance+ L-Ascorbic Acid), joka on kehitetty stabiiliin muotoon tulosten optimoimiseksi. Se välittyy soluihin jatkuvasti ja tasaisesti. Se tehostaa kollageenin tuotantoa ja toimii poikkeuksellisena antioksidanttina ja uv- suojana samalla kun se toimii luonnollisena ihonkirkastajana.
 • Bioidenttistä copper tripeptide-1 –kasvutekijää, jonka on kliinisissä tutkimuksissa todettu stimuloivan kollageenisynteesiä ja korjaa kollageenin arkkitehtuuria se antavaa suojaa syövän kehittymistä vastaan.copper tripeptide on yksi ihmiskehon luonnollisista kasvutekijöistä se rohkaisee terveitä soluja kasvuun ja normaaliin kehitykseen.
 • Extremozymes-entsyymejä, jotka pystyvät sopeutumaan ja viihtymään äärimmäisissä olosuhteissa sekä korjaamaan ja suojaamaan herkkiä proteiineja ja DNA:ta.
 • Ainutlaatuista luonnon entsyymiä, superoksididismutaasia, joka absorboi turvallisesti vapaita radikaaleja ihosta pois taistellen UV-valon aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä ja soluvaurioita vastaan.
 • Perinteisempiä tehokkaita vaikuttavia ainesosia kuten retinolia, kasvipohjaista hyaluronihappoa, hedelmähappoja, niacinamidea (B3-vitamiini), E-vitamiinia ja arbutiinia, juuri optimaalisessa suhteessa parhaiden mahdollisten tulosten aikaansaamiseksi.
 • A-vitamiini retinoli tai sen johdannaiset luonnosta peräisin oleva A-vitamiini toimii tehokkaana antioksidanttina, se taistelee tehokkaasti vapaita radikaaleja vastaan tehostaa kollageeni synteesiä edistämällä fibroblastienbiosynteesiä ja edistää haavojen parantumista.
 • iS Clinicalilla on tehokas FIRE&ICE- Kasvohoito, joka tunnetaan myös nimellä Red Carpet Facial- julkkisten suosimana kasvohoitona. Se tarkoittaa sitä että ihosi on välittömästi edustuskunnossa vaikka siihen olisi tehty juuri tämä tehokas kemiallinenkuorinta. FIRE&ICE hoidolla saat välittömästi näkyviä tuloksia, se nuorentaa ilmettä ennen tärkeää tapahtumaa. Se sopii kaikille ihotyypeille. Sillä saadaan loistavia tuloksia aknen, hyperpigmentaation ja ikääntymisen merkkeihin. Hoito supistaa myös todella tehokkaasti laajentuneita ihohuokosia. Kokeile sinäkin!
Taffy 3D mikroblaiding kestopigmentointi

Taffy-laitteen yksinkertaisuus herättää asiakkaiden keskuudessa ihmetystä ja uteliaisuutta. Asiakkaat ihastelevat kulmakarvojen luonnollisuutta ja täydellistä muotoa. Monet asiakkaat kysyvät usein: ”Missä on johto? Onko tällä laitteella laturi? ”.

Taffy on pelkästään käsilaite, jota ei tarvitse ladata sähköllä, ja sen ainoana moottorina toimii koulutetun, TAFFY Sertifikaatin saaneen kosmetologin käsi.

Taffy-laitteella aikaansaatu lopputulos on uskomattoman realistinen. Kulmakarvat voidaan vain joko tuuhentaa tai muotoilla.

Taffy-menetelmä on lähes kivuton ja niin hellä, että jopa heti hoidon jälkeen iholla ei yleensä esiinny kiristystä eikä turvotusta. Muutama päivä hoidon jälkeen iho saattaa tasaisesti hilseillä.

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella, hygienisellä menetelmällä. Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Kestopigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto.

Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä Eyelinerit ylös tai alas tai molempiin. kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen. Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen asiakkaan kanssa läpi. Ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suuunnitellaan näyttämään mahdollisimman luonnolliselta

Kestopigmentointien kestävyyteen vaikuttavat monet tekijät, käytetystä menetelmästä huolimatta. Kuitenkin pigmentointi pysyy ihossa noin 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla pigmentointi pysyy yleisestiottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä.

Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle, kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin, tyvikalvon alle. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Väriaineet, joita käytetään Taffy-pigmentointien tekoon, ovat olleet käytössä jo yli 10 vuotta, ja ne täyttävät kaikki EU:n vaatimat laatusertifikaatit.

Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät muutaman asteen tummemmilta, kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään.

Taffy kestopigmentointi ei vaadi erityisiä hoitotoimenpiteitä pigmentoidun alueen parannuttua. Taffy-tekniikka on niin hellävarainen, että käsittellyn alueen turvotus tai punoitus heti hoidon jälkeen on hyvin minimaalista

Kotihoito-ohjeena asiakkaan tulisi välttää käsitellyn alueen kastelemista kymmenen päivän ajan hoidon jälkeen. Meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä päivinä. Viikon ajan on syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua. Saat tarkemmat kotihoito-ohjeet kestopigmentoijaltasi.

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv ja hepatiitti. Mainitsetsethan pigmentoijalle ennen pigmentointiin tuloa myös jos olet raskaana tai imetät.

HYDRAFACIAL
Ainoa ihonhoitomenetelmä, joka koneellisesti:
 • Puhdistaa ihon
 • Kuorii ihoa
 • Tyhjentää ihohuokoset
 • Hoitaa ihoa sille sopivilla tehoaineilla
Mikä HydraFacial on?

HydraFacial on markkinoiden edistyksellisin ihonhoitomenetelmä. Se on ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys komedoista, papuloista ja pusteleista sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla.

Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin asiakas voi palata arkirutiineihinsa välittömästi hoidon jälkeen.

Mikä tekee HydraFacialista ainutlaatuisen?

HydraFacial™sta tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta se on ainoa menetelmä, joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista, papuloista ja pusteleista sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävät myös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, joka parantaa edelleen tuloksia.

HydraFacialin salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeelTM-hoitokärjissä, joiden patentoitu spiraalimainenmuoto mahdollistaa tehokkaan puhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää iholla hoitotiivisteistä vesipyörteen,joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla useiden päivien ajaksi hoidon jälkeen.

Lue lisää HydraFacial hoidosta www.hydrafacial.fi

Neulaton mesoterapia

Neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektroosmosis menetelmää jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä. Hoidon aikana ihoon imeytetään laitteen avulla erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, sekä kollageenia ja hyaluronihappoa.

Neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu syväkiinteyttävä terapeuttinen ultraäänitoiminto *punaisella LED-väriterapialla. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti kasvojen lihasten jännitysten laukaisuun, mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen.

Syväkiinteytävällä ultraäänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

Hoidossa on mukana myös terapeuttinen intensiivinen **sininen CRYO/LED-väriterapia jolla viimeistellään ja viilennetään tehokkaasti elektroporaatio jälki mikä mahdollistaa hoidon pitkäaikaisen vaikutuksen sekä vähentää vaikuttavien aineiden hapettumista.

*Punaisen (620-760) valon vaikutukset

660 nm nostaa fibroblastien määrää jatkuvalla taajuudella parhaiten. 635 nm estää histamiinin vapautumista syöttösoluista. Kiihdyttää ATP -synteesiä, säätelee sinkin, kuparin, kalsiumin, mangaanin ja magnesiumin liikkeitä solussa. Aktivoi C-vitamiinin, vapauttaa endorfiineja ja enkefaliineja. Lisää dopamiinin ja kortisonin määrää, Estää vapaiden radikaalien syntyä, lisää solukalvojen proteiinien ‘tarttumiskykyä’ eli adhesiota.

**Sinisen (400-500 nm) valon vaikutukset

Kiihdyttää ATP -synteesiä, säätelee sinkin, kuparin ja magnesiumin liikkeitä solussa. Aktivoi C-vitamiinin, vapauttaa endorfiineja. Lisää veriproteiinien määrää ja laskee veren viskositeettiä. Hajottaa kolesterolia, triglyseridejä ja lipoproteiineja. Hajottaa bilirubiinia. Lisäksi desinfioi ihon pintaa.

Mesoterapian vaikutukset
 • Kiinteyttää tehokkaasti
 • Lisää ihon vastaanottokykyä
 • Lisää soluaktiviteettiä ja kuntouttaa kasvojen lihaksia
 • Avataan soulukanavia elektroporaatiolla
 • Kuljettaa Tehoaineita syvälle ihoon
 • Rentouttaa kasvojen lihaksistoa

retibalm- derma cosmetic  saksalainen ihonhoitosarja

Derma Cosmetics on englantilais-amerikkalainen termi, joka tarkoittaa kosmeettista suuntausta. Tavoitteena on käyttää yksinomaan ainesosia, joiden vaikutukset ovat tieteellisesti ja lääketieteellisesti todistettu. Derma cosmetic tukee ihoa siltä osin missä sitä eniten tarvitaan. Terveen ja elinvoimaisen ihon voi saavuttaa neutraloimalla tai vähintäänkin lievittämällä ympäristön vaikutuksia iholla.

Ennenaikainen ikääntymisprosessi ja iho-ongelmat lisääntyvät nopeaa vauhtia, jota osittain aiheuttaa vapaat happiraradikaalit ja niiden vaikutukset ihosoluissa. Ilmansaasteiden lisääntymisen seurauksena vapaiden radikaalien kertyminen ihoon on räjähdysmäisesti kasvanut, erityisesti läntisissä teollisuusmaissa. Vapaat happiradikaalit vaikuttavat erittäin voimakkaasti solujen aineenvaihduntaan vahingoittamalla endogeenisiä proteiineja, rasvahappoja ja geneettistä perimää (DNA)

Olosuhteissa tapahtunut muutos ja vapaiden happiradikaalien lisääntyminen on tapahtunut hyvin lyhyessä ajassa. Kehomme ei ole ehtinyt mukautumaan muutokseen ja luomaan tarpeeksi tehokkaita luonnollisia suojamekanismeja. Tämä tarkoittaa, että iho tarvitsee ulkopuolista apua suojautumiseen ja uusiutumiseen. Tarvittavan avun on tuettava ihon luonnollisia suojautumis- ja uusiutumis mekanismeja, mikä saavutetaan antamalla iholle riittävissä määriin tärkeimpiä vitamiineja, jotka toimivat antioksidantteina neutraloiden vapaita radikaaleja.

Tärkeimmät vitamiinit ovat A, C, E -vitamiinit sekä betakaroteeni. Betakaroteeni on A -vitamiinin esiaste, jolla on oma individuaalinen vaikutuksensa.A, C, E -vitamiinit ovat osallisena soluaineenvaihdunnan eri vaiheissa: solurakennus ja –jakautumis prosessissa sekä ihon suojautumismekanismissa. Yhdessä ne mahdollistavat saavuttamaan ja ylläpitämään terveen ihon. retipalm on kehittänyt tehokkaan ihonhoitosarjan tätä ajatusmaailmaa mukaillen.

Lisäksi keskikokoisena perheyrityksenä retipalm ei ole velvollinen kenellekään osakkeenomistajille, vaan ainoastaan ihon terveyteen. Siitä syystä retipalm sarjassa käytettään vain aineosia, jotka ovat tieteellisesti ja lääketieteelliseti todistetusti vaikuttaneet ihoon imeytymiseen solutasolla eikä vain ihon pinnassa. Muotitoimijoilla ei ole tähän mahdollisuutta.

Optimaalinen yhteensopivuus. Luota meidän konseptiimme ja terveen ihon tulevaisuuteen. ihomme kiittää ! Lue lisää retipalmista www.retipalmsuomi.com

Yhteystiedot
Kauneushoitola Lumous

Y: 1845279-3
Hannele Rinttilä

Osoite

Keskustie 6, 2 krs
01900 Nurmijärvi

Puhelin

044 2816 882

captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)

Tilaa Uutiskirje

rekisteröitymällä uutiskirjeen tilaajaksi, saat erikoistarjoukset ja uusimmat uutiset sähköpostiisi