Hinnasto

HydraFacial Clean & Hydrate 99€

+ Decollete 30€

Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen ihon hehkuvan kuulaaksi.

Hoito sisältää:

kuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys, tehoaineiden imeytys.

HydraFacial Deep Clean 139€

+ Decollete 70€

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta.

Hoito sisältää:

kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys, tehoaineiden imeytys.

HydraFacial Special 149€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma-alueille (arvet, pigmenttimuutokset ja paksu iho) sekä tehokkaampi GlySal™ -happokuorinta.

Hoito sisältää:

kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys, ongelma-alueiden hionta, tehoaineiden imeytys.

HydraFacial Anti-Age 159€

+ Decollete 85€

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista aina syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä

A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ -happokuorinta.

Hoito sisältää:

kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjenny, tehoaineiden imeytys –tehoaineena ihon ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder –tehoseerumi.

HydraFacial Skin Tone 169€

+ Decollete 85€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidossa iholle tehdään tehokkaampi GlySal™ -happokuorinta ja alueille, joilla on värivirheitä imeytetään pigmenttimuutoksiin tarkoitettu Britenol® -tehoseerumi. Parhaan tuloksen saamiseksi pigmenttimuutoksiin tarkoitettua hoitoa suositellaan sarjahoitona. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä. Paras ajankohta sarjahoidolle on pimeänä vuodenaikana, jolloin iholle ei tule voimakasta aurinkoaltistusta. Paras tulos saavutetaan, kun asiakas käyttää kotihoidossaan pigmenttimuutoksiin tarkoitettua erikoistuotetta.

Hoito sisältää:

kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjenny, tehoaineiden imeytys –tehoaineena pigmenttimuutoksiin tarkoitettu Britenol® -tehoseerumi.

HydraFacial Clean & Hydrate –hoito yläselälle 119€

HydraFacial Clean & Hydrate –hoito säärille tai käsivarsille 99€

Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava hoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen ihon hehkuvan kuulaaksi.

Hoito sisältää:

kuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys, tehoaineiden imeytys.

Dermatude

Dermatude– veitsetön kasvojenkohotus. Dermatude hoidoilla pystytään vaikuttamaan erityisesti veltostuneeseen ihoon sekä juonteisiin ja ryppyihin sekä pigmenttimuutoksiin. Hoidot suositellaan tehtäviksi 3-8 kerran sarjahoitoina lähtötilanteesta ja halutusta lopputuloksesta riippuen, jolloin tulokset näkyvät ja tuntuvat parhaiten.

Hoito voidaan tehdä pelkästään kasvoille tai sitten kasvoille kaulalle sekä decolleteelle. Dermatudella pystytään käsittelemään myöskin herkkä silmänympärysiho ja sen käsittely kuuluukin aina vakiona Dermatudehoitoihin.

Dermatude-hoito kasvoille sis. kasvojen sekä silmänympärysihon turvallisen ja kivuttoman neulauskäsittelyn erikoistehoampullilla sekä naamiolla kesto n. 45min. 150€

Dermatude-hoito kasvoille ja kaulalle 170€

Dermatude-hoito kasvoille sekä kaulalle ja decolleteelle 200€

Hoitoihin voidaan liittää vielä tarvittaessa yksittäisten syvien ryppyjen erikoiskäsittely + 25€

retipalm- kasvohoidot

Tuotesarja perustuu vapaiden radikaalien vaurioiden ehkäisyyn ihossa vitamiinien ja erityisesti A-vitamiinin avulla antavat iholle kirkkautta ja kuulautta. retipalm tuotesarja käyttää älykästä kapseloitua Retinolia ja se mahdollistaa suurempien pitoisuuksien käytön ilman ihoärsytyksiä.
Retinol hoidot toimivat kuivaa ihoa kosteuttavasti ja rasvaista ihoa tasapainottavasti.

Retipalm kasvohoidot sisältävät korkeita pitoisuuksia vitamiineja ja antioksidantteja. Ne vaikuttavat pintaa syvemmälle ja niillä on voimakkaasti uudistava vaikutus. Ihosta poistuu tehokkaasti kuona-aineita ja iho on täydellisen pehmeä hoidon jälkeen.

retipalm- power  kasvohoito  45min 95€

Tämä hoito on todellinen vitamiini-coctail-ihollesi. Sopii sinulle joka haluat nopeita tuloksia hoidoltasi, ilman hierontaa. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti tukkoiselle huonosti toimivalle iholle.

sis. alkupuhdistus x3, kaksoiskuorinta glykolihappolla- ja maitohapolla, soluaktivoija, retinoliseerumi, tehoseerumi ihotyypin mukaan, vitamiinivoiteet, erikoisnaamio okluusio-vaikutuksella. Loppuvoiteet.

retipalm- vitamin classic    60min. 110€

retipalm -vitamiiniterapiaa ihollesi! Ravitsee ja uudistaa ihon kauniiseen hehkuun. Sopii kaikille ihotyypeille. Tässä hoidossa yhdistyy tehokkaat tuotteet sekä hieronnan rentouttava vaikutus.

sis. alkupuhdistus x3, glykolihappokuorinta, soluaktivointi, retinoliseerumi, hyaluronihapposeerumi, vitamiinivoiteet, hieronta kaula decollete, hartiat, naamio ihotyypin mukaan. Loppuvoiteet.

retipalm- therma vital  sensitive 60min. 100€

Tämä hoito on erityisesti herkälle, atooppiselle, ärtyneelle-ja jopa tulehtuneelle näppyläiselle iholle. Rauhoittaa ja korjaa.

Tässä hoidossa hyödynnetään saksalaisista , yli 200m syvistä suolaesiintymistä tulevaa mineraalirikasta suolaa, jolla on mm. kosteutta sitovia ominaisuuksia ja toisaalta  myöskin hyvin antibakteerinen vaikutus.

toisena erityisenä raaka-aineena käytetään microsilveriä

retipalmin MicroSilver uutetaan erittäin puhtaasta hopeasta teknisen tutkimuslaitoksen, Fraunhofer-instituutin, kehittämässä monimutkaisessa fysikaalisessa prosessissa. MicroSilver on tuhat kertaa suurempi kuin kiistanalainen nanohiukkanen (hopeavesi). Erityisen pintarakenteensa ansiosta MicroSilver vapauttaa jatkuvasti useiden tuntien ajan hopeaioneja, jotka tuhoavat ihon sieni-infektioita ja bakteereja.

Useissa tutkimuksissa on todettu, että iho rauhoittuu ja paranee selvästi jo lyhyen, säännöllisen käytön jälkeen. Antimikrobinen vaikutus tuhoaa bakteereja ja parantaa ihoa. Kutina ja punoitus vähenevät ja tulehdukset paranevat.
Sairaaloissa käytetään mm. Hopeakääreitä avohaavojen hoitoon, jotka on todettu erittäin tehokkaaksi menetelmäksi haavojen parantamiseen. Retipalm on kehittänyt mukailevan systeemin voiteeseen. Herkkä iho ei kuitenkaan kestä voimakkaita antibakteerisia aineita – tämä on paljon hellävaraisempi tapa taltuttaa tulehdusta.

sis. alkupuhdistus x2, mieto maitohappokuorinta, c-vitamiini /hyaluronihapposeerumi, , mineraalinaamio, muokkaava niska-hartia hieronta, loppuvoiteet.

retipalm vitamin relaxin luxus  90min. 140€

Tämä on kasvohoitojen kuningatar! Tämä hoito soveltuu erityisesti nautiskelijalle joka kuitenkin haluaa hoidoltaan myös tulosta! Muuten sama hoito kuin vitamin classic hoito mutta tähän tulee lisäksi toinen kuorinta(maitohappo)  sekä toinen ihon mukaan valittu kasvonaamio lisäksi käsien hieronta.

sis. alkupuhdistus x3, glykolihappokuorinta,maitohappokuorinta, soluaktivointi, retinoliseerumi, hyaluronihapposeerumi, naamio, vitamiinivoiteet, hieronta kaula decollete, hartiat, toinen naamio ihotyypin mukaan, käsien hieronta, loppuvoiteet.

Neulaton mesoterapia-kasvohoito 100€

Neulaton mesoterapia sisältää punaisen ja sinisen LED-värivaloterapian ja kiinteyttävän ultraäänen, jotka yhdessä kiinteyttävät elastiinin ja kollageenisäikeitä sekä parantavat ihon verenkiertoa, hoitavat couperosaa, vaalentaa pigmenttimuutoksia. Hoito kiinteyttää ihon ja täyttää juonteet.

Hoidon kesto on noin 60 min. Neulaton mesoterapiahoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4–6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi

iS Clinical Fire& Ice -kasvohoito

Kevyt, mutta äärimmäisen tehokas kemikaalinen kuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa. Sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille. Hoidon jälkeen iho on välittömästi edustuskunnossa. Nuorentaa ilmettä esim. ennen tärkeää tapahtumaa. Voidaan hoitaa niin acne kuin ikääntyvää ihoa

30min 87€

KESTOVÄRIT

Ripset ja kulmat värjäys ja muotoilu 40€/30min

Pelkät kulmat tai pelkkä ripsien värjäys ainoastaan kasvohoitojen yhteydessä + 10€ tai ri/ ri+ku 20€

Kulmat väri ja muotoilu 30€

Ripsien kestotaivutus/ Lash Lift

Taianomainen muutos omille ripsille ilman ripsipidennyksiä – ROLLY KING PRO ripsien kestotaivutuksen avulla! Ripsien kestotaivutus ei voi olla tämän nopeampaa, helpompaa ja mukavampaa. Käytännöllisiä taivutusmuotteja on kolmea eri kokoa, kaiken pituisille ripsille. Samalla muotilla on valittavissa joko J- tai C-kaari taivutukseesi!

Sinulle joka et halua ripsipidennyksiä, mahdollisuus pidemmän ja runsaamman näköisiin ripsiin ROLLY KING kestotaivutuksen avulla!

käsittelyn voi uusia 8-12 viikon välein

60min sis. Ripsien kestovärin 90€

+ kulmat 10€

Sokerointi/karvanpoisto

Sääret 42€ 30min

Sääret ja reidet 60min 85€

Bikinirajat 30- 45€ 15-30min

Kainalot 30€ 20min

Kasvot ylähuuli 18€ hoidonyht. 10€

Ylähuuli ja leuka 25€

Ylähuuli leuka ja posket 40€

Sokerontipaketti sis. Sääret, kainalot ja bikini 45min 85€

Brassisokerointi 80€/ 45min.

viiden viikon välein 69€/ max. 30min.

Huomioithan ennen sokerointiin tuloa että et ole höylännyt kahteen viikkoon karvojasi etkä myöskään ole kuorinut käsiteltävää ihoaluetta. Ensimmäistä kertaa Brassi sokerointiin tullessa mikäli karvat on pitkiä, leikkaa niistä vähän pituutta pois, niin sokerointi on kivuttomampi. Lisäksi heti karvanpoiston jälkeen ei saa mennä saunaan eikä harrastaa hikiliikuntaa. Auringolta on myös suojauduttava.

Taffy 3D kestopigmentointi karvatekniikalla

Kulmat 350€

Sis. yhden vahvistuskerran 3 kk sisällä

Pigmentoinnin  vahvistaminen 200 €

varaa ensin veloitukseton konsultointi aika niin mietitään yhdessä onko pigmentointi sinulle sopiva menetelmä.

Korvien rei’itys Blomhdahl menetelmällä 38€ / pari sis. reiät sekä hoitokorvikset.

Yhteystiedot
Kauneushoitola Lumous

Y: 1845279-3
Hannele Rinttilä

Osoite

Keskustie 6, 2 krs
01900 Nurmijärvi

Puhelin

044 2816 882

captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)

Tilaa Uutiskirje

rekisteröitymällä uutiskirjeen tilaajaksi, saat erikoistarjoukset ja uusimmat uutiset sähköpostiisi