Hinnasto

HydraFacial Clean & Hydrate 99€

+ Decollete 30€

Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen ihon hehkuvan kuulaaksi.

Hoito sisältää:

kuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys, tehoaineiden imeytys.

HydraFacial Deep Clean 139€

+ Decollete 70€

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ -happokuorinta.

Hoito sisältää:

kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys, tehoaineiden imeytys.

HydraFacial Special 149€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma-alueille (arvet, pigmenttimuutokset ja paksu iho) sekä tehokkaampi GlySal™ -happokuorinta.

Hoito sisältää:

kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys, ongelma-alueiden hionta, tehoaineiden imeytys.

HydraFacial Anti-Age 159€

+ Decollete 85€

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista aina syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä

A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ -happokuorinta.

Hoito sisältää:

kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjenny, tehoaineiden imeytys –tehoaineena ihon ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder –tehoseerumi.

HydraFacial Skin Tone 169€

+ Decollete 85€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ -hoitomenetelmä poistaa ihon epäpuhtaudet, musta- ja valkopäät kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidossa iholle tehdään tehokkaampi GlySal™ -happokuorinta ja alueille, joilla on värivirheitä imeytetään pigmenttimuutoksiin tarkoitettu Britenol® -tehoseerumi. Parhaan tuloksen saamiseksi pigmenttimuutoksiin tarkoitettua hoitoa suositellaan sarjahoitona. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä. Paras ajankohta sarjahoidolle on pimeänä vuodenaikana, jolloin iholle ei tule voimakasta aurinkoaltistusta. Paras tulos saavutetaan, kun asiakas käyttää kotihoidossaan pigmenttimuutoksiin tarkoitettua erikoistuotetta.

Hoito sisältää:

kuorinta, happokuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjenny, tehoaineiden imeytys –tehoaineena pigmenttimuutoksiin tarkoitettu Britenol® -tehoseerumi.

HydraFacial Clean & Hydrate –hoito yläselälle 119€

HydraFacial Clean & Hydrate –hoito säärille tai käsivarsille 99€

Ihon peruskuntoa korjaava ja syväkosteuttava hoito. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää ihohuokoset musta- ja valkopäistä ja syöttää ihoon tehoaineita jättäen ihon hehkuvan kuulaaksi.

Hoito sisältää:

kuorinta, puhdistus, ihohuokosten tyhjennys, tehoaineiden imeytys.

Dermatude

Dermatude– veitsetön kasvojenkohotus. Dermatude hoidoilla pystytään vaikuttamaan erityisesti veltostuneeseen ihoon sekä juonteisiin ja ryppyihin sekä pigmenttimuutoksiin. Hoidot suositellaan tehtäviksi 3-8 kerran sarjahoitoina lähtötilanteesta ja halutusta lopputuloksesta riippuen, jolloin tulokset näkyvät ja tuntuvat parhaiten.

Hoito voidaan tehdä pelkästään kasvoille tai sitten kasvoille kaulalle sekä decolleteelle. Dermatudella pystytään käsittelemään myöskin herkkä silmänympärysiho ja sen käsittely kuuluukin aina vakiona Dermatudehoitoihin.

Dermatude-hoito kasvoille sis. kasvojen sekä silmänympärysihon turvallisen ja kivuttoman neulauskäsittelyn erikoistehoampullilla sekä naamiolla kesto n. 45min. 150€

Dermatude-hoito kasvoille ja kaulalle 170€

Dermatude-hoito kasvoille sekä kaulalle ja decolleteelle 200€

Hoitoihin voidaan liittää vielä tarvittaessa yksittäisten syvienryppyjen erikoiskäsittely + 25€

Neulaton mesoterapia-kasvohoito 100€

Neulaton mesoterapia sisältää punaisen ja sinisen LED-värivaloterapian ja kiinteyttävän ultraäänen, jotka yhdessä kiinteyttävät elastiinin ja kollageenisäikeitä sekä parantavat ihon verenkiertoa, hoitavat couperosaa, vaalentaa pigmenttimuutoksia. Hoito kiinteyttää ihon ja täyttää juonteet.

Hoidon kesto on noin 60 min. Neulaton mesoterapiahoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4–6 hoitokerran sarjana, jolloin hoitoväliksi suositellaan 1–2 viikkoa.

Darphin- Aromaterapeuttiset kaikkia aisteja hemmottelevat kasvohoidot

Tunne aromaterapian ja kosketuksen voima

Nämä hoidot ovat nautiskelijalle joka kuitenkin haluaa hoidoltaan myös tulosta

Lumoava Darphin-hoitoelämys 60min 100€

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, tehoseerumit , kasvojen kaulan sekä decolleteen hieronnan, naamion. Kulmiensiistiminen

Jos haluat vielä maksimoida hoitonautinnon suosittelen ottamaan tämän hoidon vielä hemmotelulisällä joka sisältää toisen erikoisnaamion ja valintasi mukaan ekstrahieronnan vielä jaloille tai käsille

+ 40€ eli 140€ 90min

Timanttihionta tai puhdistava ultra- ääni kasvohoito sis. alkupuhdistus, laitekäsittely, tehoseerumit, hieronta kasvoille, kaulalle sekä decolleteelle, naamio, kulmien siistiminen

iS Clinical Fire& Ice -kasvohoito

Kevyt, mutta äärimmäisen tehokas kemikaalinen kuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa. Sopii täydellisesti kaikille ihotyypeille. Hoidon jälkeen iho on välittömästi edustuskunnossa. Nuorentaa ilmettä esim. ennen tärkeää tapahtumaa. Voidaan hoitaa niin acne kuin ikääntyvää ihoa

30min 87€

KESTOVÄRIT

Ripset ja kulmat värjäys ja muotoilu 40€/30min

Pelkät kulmat tai pelkkä ripsien värjäys ainoastaan kasvohoitojen yhteydessä + 10€ tai ri+ku 20€

Kulmat väri ja muotoilu 30€

Ripsien kestotaivutus/ Lash Lift

Dolly’s Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Se on vaihtoehto Ripsienpidennyksille.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Dolly’s lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

käsittelyn voi uusia 8-12 viikon välein

60min sis. Ripsien kestovärin 90€

+ kulmat 10€

Sokerointi/karvanpoisto

Sääret 42€ 30min

Sääret ja reidet 60min 85€

Bikinirajat 30- 45€ 15-30min

Kainalot 30€ 20min

Kasvot ylähuuli 18€ hoidonyht. 10€

Ylähuuli ja leuka 25€

Ylähuuli leuka ja posket 40€

Sokerontipaketti sis. Sääret, kainalot ja bikini 45min 85€

Brassi sokerointi 80€/ 45min.

viiden viikon välein 69€/ max. 30min.

Huomioithan ennen sokerointiin tuloa että et ole höylännyt kahteen viikkoon karvojasi etkä myöskään ole kuorinut käsiteltävää ihoaluetta. Ensimmäistä kertaa Brassi sokerointiin tullessa mikäli karvat on pitkiä, leikkaa niistä vähän pituutta pois, niin sokerointi on kivuttomampi. Lisäksi heti karvanpoiston jälkeen ei saa mennä saunaan eikä harrastaa hikiliikuntaa. Auringolta on myös suojauduttava.

Taffy 3D kestopigmentointi karvatekniikalla

Kulmat 350€

Sis. yhden vahvistuskerran 3 kk sisällä

Pigmentoinnin  vahvistaminen 200 €

varaa ensin veloitukseton konsultointi aika niin mietitään yhdessä onko pigmentointi sinulle sopiva menetelmä.

Korvien rei’itys Blomhdahl menetelmällä 38€ / pari sis. reiät sekä hoitokorvikset.

Yhteystiedot
Kauneushoitola Lumous

Y: 1845279-3
Hannele Rinttilä

Osoite

Keskustie 6, 2 krs
01900 Nurmijärvi

Puhelin

044 2816 882

captcha
(Kirjoita viereiset kirjaimet)

Tilaa Uutiskirje

rekisteröitymällä uutiskirjeen tilaajaksi, saat erikoistarjoukset ja uusimmat uutiset sähköpostiisi